مزارع مرغ مادر چای باغ
مرغ های مادر، در محیط کنترل شده از نظر دما، رطوبت، نور و شرایط محیطی مناسب پرورش می یابند. همچنین با استفاده از یک رژیم غذایی مناسب و کنترل شده و نیز رعایت شرایط کامل امنیت زیستی، مرغ های مادر سالم با وزن یکنواخت و مطابق استانداردهای نژاد پرورش می یابند و آماده ورود به دوران تولید می شوند. در طول دوران پرورش مرغ های مادر، با استفاده از واکسن های مناسب، پرندگان مولد، بر علیه بیماری های شایع در منطقه ایمن شده و در نتیجه مقادیر مناسبی از ایمنی را به جوجه های تولیدی منتقل خواهند نمود، بدین ترتیب جوجه های گوشتی شرکت، با مناسب ترین کیفیت، آماده عرضه به واحد های پرورش دهنده مرغ گوشتی خواهند بود.
در تمام دوران پرورش و تولید،با پایش مداوم گله ها توسط کارشناسان تولید، شرایط برای دستیابی به بهترین سطوح تولید تخم مرغ نطفه دار و به تبع آن مناسب ترین کیفیت جوجه یکروزه مهیا می گردد.در طی دوران چهل هفته ای تولید،حداکثر کنترل بهداشتی برای سلامت مرغ و تخم مرغ نطفه دار تولید شده، رعایت می شود. تخم مرغ های نطفه دار تولیدی ،توسط کامیون های با شرایط محیطی مناسب به کارخانه جوجه کشی ارسال می گردند.
مزارع جوجه کشی
جوجه های تولیدی سپس بر علیه بیماری های نیوکاسل،گامبورو وبرونشیت واکسینه می شوند و در نهایت ،توسط کامیون های ویژه حمل جوجه یکروزه، به مزارع مرغ گوشتی حمل می گردند.
دستگاه های ستری جوجه کشی واحد 2 دستگاه های هچری جوجه کشی واحد 2
جوجه های تولیدی در جوجه کشی واحد 1
در مزارع گوشتی، برای رسیدن به حداکثر پتانسیل وزن بدن، قرنطینه شدید بهداشتی به همراه شرایط مناسب دما، رطوبت، تهویه هوا وتغذیه فراهم شده است. همچنین برای پیشگیری از بیماری های شایع در منطقه، علاوه بر واکسیناسیون اولیه، برنامه واکسیناسیون مجدد نیز طراحی گردیده است.
کشتارگاه پر سفید